Επικοινωνία

Στείλτε email στο info@pansionelectra.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας, χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική μας διεύθυνση, για να μας ρωτήσετε οτιδήποτε αφορά την διαμονή σας στην  Pansion Electra. Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. 

Καλέστε μας στα 2397023797, 6978061079

Χρησιμοποιείστε τους τηλεφωνικούς μας αριθμούς και μιλήστε με μας. Θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήουμε.

Βρείτε μας στο χάρτη της Google

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και στείλτε μας το μήνυμα σας.

Πολιτική Κρατήσεων

Κρατήσεις & Προκαταβολή:

Για να πραγματοποιήσετε κράτηση είναι απαραίτητο να καταθέσετε προκαταβολή του 25% της συνολικής χρέωσης μέσω Western Union. Παρακαλούμε να μας κοινοποιήσετε την κατάθεση σας με σχετικό email. Με την άφιξη σας πραγματοποιείται εξόφληση της κράτησης.

Διαμονή: 

Δικαίωμα χρήσης δωματίου μέχρι ώρα 11:00. Για χρήση δωματίου μέχρι ώρα 18:00 η πρόσθετη επιβάρυνση είναι 50%Πέραν της 18:00 καταβάλλεται ολόκληρο το ενοίκιο.

Ενοικίαση του δωματίου ανά κλίνη δεν επιτρέπεται.

Οι πελάτες σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πληρώνουν ποσά που υπερβαίνουν τα ανωτέρω αναγραφόμενα.

Άφιξη – Αναχώρηση:

Check in μετά τις 15.00
Check out έως τις 11.00

Ακύρωση Κράτησης:

1. Αν ο πελάτης ενημερώσει την επιχείρηση για ακύρωση κράτησης 21 ημέρες πριν την άφιξη, επιστρέφεται η προκαταβολή.
2. Αν ο πελάτης ενημερώσει την επιχείρηση για ακύρωση κράτησης μετά την πάροδο 21 ημερών πριν την άφιξη, τότε καταβάλει στην επιχείρηση το 50% της συμφωνηθείσας περιόδου.
3. Σε περίπτωση ακύρωσης κατά τη διάρκεια της διαμονής, ο πελάτης υποχρεούται να καταβάλει αποζημίωση στην επιχείρηση το 50% της αξίας του υπολοίπου των ημερών της συμφωνηθείσας περιόδου.

Στην Pansion Electra έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ονειρεμένες διακοπές αναπνέοντας την θαλάσσια αύρα του Στρυμονικού Κόλπου, ατενίζοντας τον Σταυρό και τον Άνω Σταυρό όπως αναπτύσσονται στις παρυφές του όρους Χολομώντα.