Παραλία Βρασνών

Το τουριστικό θέρετρο της Παραλίας Βρασνών βρίσκεται μόλις 80 χλμ. από τα αστικά κέντρα της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας.

Η Παραλία Βρασνών βραβεύεται επί σειρά ετών με τον Ευρωπαϊκό θεσμό “Γαλάζιες Σημαίες” γι’ αυτό ο επισκέπτης της μπορεί να χαλαρώσει παίρνοντας το μπάνιο του στα γαλαζοπράσινα νερά του Στρυμονικού Κόλπου, με την σιγουριά της ναυαγοσωστικής κάλυψης που προσφέρει ο δήμος, και να απολαύσει έναν παγωμένο καφέ στην άρτια οργανωμένη παραλία με τις ξαπλώστρες που προσφέρονται Δωρεάν. Μπορεί επίσης να διασκεδάσει σε ήρεμους ή έντονους ρυθμούς ανάλογα με τις προτιμήσεις του, σε υπέροχες ταβέρνες, καφετέριες και μπαράκια, πάνω στο κύμα της θάλασσας.

Για τους λάτρεις του αρχαίου Πολιτισμού προτείνουμε την επίσκεψη στην πατρίδα του Αριστοτέλη, τα Αρχαία Στάγειρα και το Αρτεμίσιο Κάστρο στα Μακεδονικά Τέμπη (στενά Ρεντίνας). Φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε το Μουσείο της Αμφίπολης.

Όσο για τους λάτρεις του εναλλακτικού τουρισμού συστήνουμε ανεπιφύλακτα περιπατητικές και ποδηλατικές διαδρομές στα Μακεδονικά Τέμπη και στην Μονή του Αγίου Γεωργίου στα Κερδύλια Όρη.

Δραστηριότητες

Η Pansion Electra

Υποδεχόμαστε τους επισκέπτες με ιδιαίτερη συναίσθηση της ελληνικής φιλοξενίας, προσφέροντας συγχρόνως άρτια εξοπλισμένα Studios που φιλοξενούν 2 – 4 άτομα!

Στο ισόγειο της Pansion Electra βρίσκονται τα άρτια εξοπλισμένα Δίχωρα Διαμερίσματα μας, για 2 – 6 άτομα, με ευρύχωρα μπαλκόνια, ιδανικά για οικογένειες με μικρά μωρά ή ηλικιωμένους!

Ακριβώς πάνω στο κύμα της θάλασσας απλώνονται οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες του Cafe Electra, προσφέροντας άνεση και προστασία στο μπάνιο σας!!!

Στην Pansion Electra έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ονειρεμένες διακοπές αναπνέοντας την θαλάσσια αύρα του Στρυμονικού Κόλπου, ατενίζοντας τον Σταυρό και τον Άνω Σταυρό όπως αναπτύσσονται στις παρυφές του όρους Χολομώντα.