Δραστηριότητες

Είστε λάτρεις της ιστορίας, της φύσης, των πόλεων και της θρησκείας; Στην ευρύτερη περιοχή της Παραλίας Βρασνών και σε κοντινές αποστάσεις, επιλέξτε την δραστηριότητα που σας ταιριάζει!

Ιστορία

Σημαντικοί αρχαιολογικοί χώροι στην ευρύτερη περιοχή, αξίζουν την επίσκεψη σας.

Η Αμφίπολή με τον περίφημο τύμβο Καστά, τα Στάγειρα – γενέτειρα του φιλίσοφου Αριστοτέλη και η ξακουστή Μακεδονική πόλη των Φιλίππων είναι μερικά από αυτά.

Φύση

Οι φυσικές ομορφιές της περιοχής μας θα αφήσουν ικανοποιημένους τους λάτρεις της φύσης.

Η λίμνη Βόλβη, τα Μακεδονικά Τέμπη με τον Ρήχειο ποταμό, τα πεζοπορικά μονοπάτια στις παρυφές του Χολομώντα και των Κερδυλλίων αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

Πόλεις

Οι σπουδαιότερες πόλεις της Μακεδονίας βρίσκονται σε απόσταση περίπου 80χλμ μακριά από την Παραλία Βρασνών.

Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Δράμα και Σέρρες έχουν όλες κάτι μαγικό να δώσουν στον επισκέπτη τους.

Θρησκεία

Θρησκευτικά μνημεία, μοναστήρια και εκκλησίες, προηγούμενων αιώνων δεσπόζουν στην ευρύτερη περιοχή.

Η Μονή Αγίου Γεωργίου, στην Ασπροβάλτα, η Αγία Μαρίνα στην είσοδο των Μακεδονικών Τεμπών και φυσικά το Άγιον Όρος με τις 20 μονές του.

Η Pansion Electra

Υποδεχόμαστε τους επισκέπτες με ιδιαίτερη συναίσθηση της ελληνικής φιλοξενίας, προσφέροντας συγχρόνως άρτια εξοπλισμένα Studios που φιλοξενούν 2 – 4 άτομα!

Στο ισόγειο της Pansion Electra βρίσκονται τα άρτια εξοπλισμένα Δίχωρα Διαμερίσματα μας, για 2 – 6 άτομα, με ευρύχωρα μπαλκόνια, ιδανικά για οικογένειες με μικρά μωρά ή ηλικιωμένους!

Ακριβώς πάνω στο κύμα της θάλασσας απλώνονται οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες του Cafe Electra, προσφέροντας άνεση και προστασία στο μπάνιο σας!!!

Στην Pansion Electra έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ονειρεμένες διακοπές αναπνέοντας την θαλάσσια αύρα του Στρυμονικού Κόλπου, ατενίζοντας τον Σταυρό και τον Άνω Σταυρό όπως αναπτύσσονται στις παρυφές του όρους Χολομώντα.